Kalevan Isännöinti

Kalevan Isännöinti on tamperelainen isännöintiyritys, joka tarjoaa isännöintipalveluiden lisäksi myös taloyhtiöiden toiminnantarkastuksia sekä kirjanpitoa. Yrityksen toimintaa ohjaa pienyritykselle ominainen välittömyys ja aito palvelualttius.

Lähtötilanne

Kalevan Isännöinnin sivut kaipasivat nykyaikaistamista, eikä vanha sivusto enää palvellut yritystä tai asiakkaita. Tilalle kaivattiin sivuja, jotka olisivat informatiiviset ja houkuttelisivat uutta asiakaskuntaa hyvin sommitellulla ulkoasulla, kuvastolla ja värimaailmalla.

Ratkaisu

Verkkosivujen ilme ja rakenne suunniteltiin kuvastamaan yritystä: rehti, saavutettava ja asiakaskeskeinen. Nykyisten ja uusien asiakkaiden asiointia helpotettiin verkkolomakkeiden avulla. Sivuston väripaletti rakennettiin logon ympärille.

Sivuston alustana on WordPress, ja sivusto on rakennettu Elementor Pron avulla, jolloin yritys voi helposti itse muokata sivuston sisältöä sekä ulkoasua.

Lopputulos

Sivusto toimii yrityksen edustavana käyntikorttina. Uusien sivujen selkeys ja helppokäyttöisyys palvelee sekä yrityksen vanhoja että uusia asiakkaita.

Lopputulos on erittäin tyydyttävä ja puoltaa vahvasti suositukset sivuston laatijalle.

Jarkko / Kalevan Isännöinti